In memoriam Servé Janssen

Midden in het carnavalsgedruis werden wij opgeschrikt door het bericht dat Servé Janssen plotseling was overleden. In zijn geliefde thuishaven Maastricht met zijn geliefde Saskia zijn zo geliefde feest aan het vieren en dan plotseling een hartstilstand. Velen van ons hebben hem het afgelopen weekeinde nog gesproken en veel plezier gewenst.

Servé was in de jaren dat hij loco-burgemeester van Berlicum was onze buitengewoon ambtenaar van de Koalstampers. Hij heeft diverse bruidsparen in de onecht verbonden en hij was een meester van het woord. Zo’n onechtverbinding werd bij hem een ware conférence. Toen hij na jaren trouwe dienst vond dat hij moest stoppen omdat de gemeente Berlicum opging in Sint-Michielsgestel vonden wij als Koalstampers dat we Servé en Saskia zelf maar eens boerenbruidspaar moesten maken. En wat hebben zij (en wij!) daarvan genoten!

Wij zullen ons Servé blijven herinneren als een vrolijk, aimabel, warm mens. We wensen Saskia, kinderen en overige nabestaanden heel veel sterkte.