Koalstampersdobbelloop 2018!

Berlicum – afgelopen zaterdag 3 februari ging de Koalstampersdobbelloop weer van start in de Gouden Leeuw. Iedereen kon gratis meedoen om lekker in de stemming te komen voor Carnaval. Het thema was dit jaar “Wij sporen niet”.
Mocht je echt niet weten wat een dobbelloop is? De Dobbelloop is een kruising tussen levend ganzenbord en een kroegentocht waar je op verschillende locaties spellen kan doen op punten te verzamelen. Omdat sommige spellocaties wat ver uit elkaar lagen was ook dit jaar speciaal vervoer in de vorm van 2 huifkarren (met 4 prachtige paarden) geregeld.
Met medewerking van Herberg De Gouden Leeuw, Herberg De Prins, café FF Ted, café De Witte Zwaan, café D’n Buurman, eetpaleis ‘t Vosje en gemeenschapshuis Den Durpsherd was het een Dobbelloop om nooit te vergeten. En als klap op de vuurpijl waren er ook nog twee verschillende locaties op de route om bonusspellen te spelen, waar je extra punten mee kon scoren!

tip: Er zijn ook foto’s!